مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی از خالص‌سازی بذر “خربزه” در این استان خبر داد.

 مهندس “حسین سابقی” اظهار کرد: این مهم با همکاری کارشناسان این مدیریت، ‌مرکز تحقیقات و شرکت سهامی زراعی نیل‌آباد محقق شده است.

وی افزود: به همین منظور از حدود 5 سال پیش طرحی با هدف خالص‌سازی رقم “خاتونی” آغاز شد که در سال جاری منجر به تولید 2 تن بذر خاتونی خالص شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی اضافه کرد: بذور فوق توانایی تولید محصول مناسب و با کیفیت مطلوب را دارا هستند.

وی یادآور شد: سطح زیرکشت خربزه در استان حدود 36 هزار هکتار است و عمده سطوح کاشت مربوط به رقم خاتونی است که به صورت سنتی تولید می‌شود؛ لذا بذور سنتی نمی‌توانند کیفیت واقعی این محصول را نمایان کنند.

ایسنا

http://www.foodna.ir/fa/newsagency/20434

S.Beydollahi