راهاندازی رشته جدید در بخش فناوری مواد غذایی و کشاورزی

به گزارش ایانا از وبسایت tribune، با توجه به اطلاعیهای که بهتازگی این دانشگاه صادر کرد، قرار است برنامه درسی برای دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه شود که شامل دوره چهار ساله در مقطع کارشناسی تکنولوژی لبنی و مواد غذایی است. مدیریت UMT ادعا کرده، برنامه جدید پس از انجام تجزیه و تحلیل صنعت و با توجه به نیاز تغذیه کنونی در نظر گرفته شده است.
نومان خالد، مدیر دانشکده غذا و علوم کشاورزی UMT، گفت: “UMT بهعنوان نخستین نهاد در بخش خصوصی است که مدرک نوآوری (innovative degree) را در بخش فناوری کشاورزی و مواد غذایی راهاندازی کرده است.”
وی خاطرنشان کرد: “هیچ نهاد دیگری در بخش خصوصی، چنین برنامهای در بخش مواد غذایی و تکنولوژی فرآوردههای لبنی ارائه نکرده است و هدف UMT این است تا بین صنعت و دانشگاه ارتباط برقرار کند.”
ابراهیم حسنمراد، مدیر کیفیت آموزشی دانشگاه گفت: “این برنامه جدید در بخش غذا و کشاورزی، مانند تمام برنامهها دیگر UMT، با کیفیت عالی آموزشی و پژوهشمحور خواهد بود.”/