در راستای بهبود مصرف آب در تایلند

اپلیکشن‌های مدیریت آب به کمک کشاورزان تایلندی آمدند

شناسه خبر: ۲۲۵۴۴ ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ – ۰۸:۳۷دسته : رصد تحلیل ها, غذا و کشاورزی

۰

کشاورزان تایلندی که در منطقه‌ی خارج از منطقه آبی کشاورزی می کنند، باید از اپلیکیشن های مبتنی بر گوشی های هوشمند و روش خود یادگیری آنلاین استفاده کنند. چرا که با توجه به تغییرات آب و هوایی که تهدیدی برای معیشت کشاورزان به شمار می ورد، این اقدام می تواند نقش مهمی در مدیریت آب بازی کند.

به گزارش مقاومتی نیوز به نقل از ایانا، کشاورزان تایلندی که در منطقه‌ی خارج از منطقه آبی کشاورزی می کنند، باید از اپلیکیشن های مبتنی بر گوشی های هوشمند و روش خود یادگیری آنلاین استفاده کنند. چراکه با توجه به تغییرات آب و هوایی که تهدیدی برای معیشت کشاورزان به شمار می ورد، این اقدام می تواند نقش مهمی در مدیریت آب بازی کند. این مطالب را یک مقام ارشد تایلندی به تازگی به اعضای آسه آن گفت.

مدیر موسسه انفورماتیک آب و کشاورزی، 
که زیر نظر وزارت علوم و فناوری کار می کند، گفت: اکثر کشاورزان تایلندی در مناطق دیم که از نقاط گرمی هستند، کشاورزی می کنند. بنابراین آن ها باید یاد بگیرند که چگونه برای مدیریت منابع آب خود برای مصرف شخصی و کشاورزی از یک طرح ابتکاری به رهبری پادشاه تایلند استفاده کنند. وی این اظهارات را در کنفرانس بین المللی با عنوان آب پایدار برای آسه آن در بانکوک مطرح کرد.

رویل چیترودن گفت: جوامع محلی باید نیازهای آب خود را مطالعه کرده و تدبیری برای ذخایر آبی در زمان فصل خشک بیندیشند. تایلند به طور متوسط ۷۵۴ میلیارد متر مکعب بارش سالانه ​​دریافت می کند اما سدها و مخازن تنها می تواند ۱۰ درصد از این مقدار را یعنی ۷۰,۷۶ میلیارد متر مکعب، ذخیره کنند .

وی افزود: الگوهای غیر قابل پیش بینی آب و هوایی ناشی از گرم شدن زمین باعث سیل و خشکسالی در ۱۰ منطقه آسه‌آن شده است و باید استفاده از طرح جدید مدیریت مصرف آب در منطقه افزایش یابد.

رویل چیترودن خاطر نشان کرد: البته موفقیت طرح بستگی به پذیرش از سوی جامعه محلی دارد. این درحالی است که امکان یادگیری و طراحی راه حل های توسعه پایدار باید فراهم شود.

تایلند بیش از ۲۰ میلیون کشاورز دارد که اکثریت آن ها برای انجام کشاورزی به شدت به باران وابسته هستند و این درحالی است که تنها ۴۲ هزار و ۳۳۶ کیلومتر مربع از زمین های کشاورزی در منطقه آبی قرار دارند.

مدیر موسسه انفورماتیک آب و کشاورزی گفت: این موسسه پروژه مدیریت آب را به ۶۰ جامعه در سراسر کشور معرفی کرده است و نتایج به دست آمده بسیار امیدوار کننده بود. همچنین بسیاری از کشاورزان در فصل خشک به محصولات بهتری دست یافته اند و برخی از گزارش ها نشان می دهد که با استفاده از طرح های جدید درآمد شان نسبت به قبل سه برابر شده است.

وی یادآور شد: این پروژه ها شامل ایجاد استخر بزرگ به عنوان مخازنی آبی، ایجاد کانال های کنترل سیل و افزایش اندازه سایرحوضچه های آب است.

ویجرام سیماچایا، دبیر دائمی وزارت منابع طبیعی و محیط زیست گفت: همه جوامع کشاورزی طی دو سال آینده، به آب تمیز دسترسی خواهند داشت. همچنین امکانات تصفیه آب رودخانه های چائو پرایا، تاچین، بنگ پکنگ و سایر رودخانه ها ی مهم ، افزایش می یابد.