آقای علی اکبر فیضی

مسئول مرغداری

مرغداری گوشتی با ظرفیت 20000 قطعه جوجه درهردوره درسال 1372 شروع به فعالیت نموده و با تولید 240تن گوشت سفید ونیز اشتغال 4 نفر از جوانان سهامدار به فعالیت خود ادامه داده و نیز با تغییر طرح مکانیزاسیون آبخوری و دانخوری از سنتی به مدرن توانسته میزان پرت وضایعات دان مصرفی را کاهش و باعث افزایش تولید گوشت گردیده است

این واحد درزمینی به مساحت 30000 مترمربع ایجاد که میزان 2000مترمربع ساختمان جهت پرورش طیور گوشتی و میزان 500مترمربع انبار تولید ونگهداری دان و میزان 200مترمربع ساختمان نگهبانی تشکیل گردیده است.

تعریف شغل:

این شغل تحت نظارت مافوق انجام امور مربوط به فعالیتهای مربوط به نگهداری و پرورش انواع جوجه های گوشتی طبق برنامه مصوب را بر عهده داشته و در انجام امور فوق کارگران رده مادون را نظارت و سرپرستی می نماید.

شرح وظایف جاری:

  • حضور در محل کار و بررسی وضعیت انواع طیور موجود در سالنها در شیفت قبل.
  • مراجعه به سالنها وکنترل درجه حرارت، وضعیت آب و دان طیور با توجه به سن آنها.
  • کنترل چشمی وضعیت جسمی طیور موجود در سالن به لحاظ اطمینان از سلامت نسبی آنها.
  • بررسی وضعیت تلفات در شیفت قبلی و کنترل جوجه های مرده به لحاظ اعماء و احشاء و وضعیت ظاهری.
  • انتقال لاشه های مشکوک به دامپزشکی جهت بررسی علل مرگ و میر.
  • نظارت بر روند رشد جوجه ها و تغییر در برنامه غذایی طبق روشهای تعیین شده در فصول مختلف سال.
  • نظارت بر رعایت اصول ایمنی و بهداشتی توسط پرسنل و مراجعین به واحد.
  • نظارت بر وضعیت روشنایی و دستگاههای تهویه و …
  • نظارت بر تغذیه مرغها و همچنین عملیات پیشگیری از قبیل واکسیناسیون و اختلاط دارو های مورد لزوم در محلول آب یا کنسانتره مصرفی طیور.
  • دادن گزارشهای لازم به سرپرست دامپروری و درخواست نیازهای برنامه واحد.
  • دادن آموزشهای لازم به کارگران مرغداری.
  • رعایت اصول ایمنی و بهداشتی برای طیور در محوله سالنها.

وظایف ادواری:

  • تحویل گرفتن جوجه های یکروزه واکسینه شده خریداری از شرکتهای تولیدکننده جوجه های یکروزه.
  • نظارت بر تخلیه و جابجایی آنها در سالنهای مرغداری.
  • نظارت بر تنظیم دستگاههای آبخوری دان خوری و درجه حرارت سالنها با توجه به وضعیت جوجه.
  • تخلیه سالن مرغداری و اعزام مرغها به کشتارگاه طبق برنامه.
  • نظارت بر انجام شعله افکنی سالن تخلیه شده.
  • نظارت بر ضد عفونی کردن سالن پس از تخلیه فضولات.
  • آماده سازی سالن و انجام تعمیرات احتمالی در بدنه سالن دستگاههای تهویه دان ریز -آبخوریها برای جوجه ریزی بعدی.