به وردپرس خوش آمدید. این اولین نوشتهٔ شماست. این را ویرایش یا حذف کنید، سپس …
ادامه مطلباحتمال ابتلا به تب مالت از طریق بستنیهای سنتی
احتمال ابتلا به تب مالت از طریق بستنیهای سنتی کد خبر: 454623۱۳۹۶/۰۴/۱۵ – ۰۱:۰۰0 خبرگزاری میزان- رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: تهیه بستنیسنتی با شیر تازه گاومیش، خطرناک بوده و میتواند ناقل بیماری وبا و تب مالت باشد. به گزارش پارس نیوز محمد حسین عزیزی گفت: بستنیهای سنتی میتوانند ناقل بیماری وبا، تب مالت و بیماریهای …
ادامه مطلب